ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές

Με την επιστολή μας αυτή σας ενημερώνουμε ότι η Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη (ΠΦΛ) αρχίζει την λειτουργία της, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, με καθημερινό ωράριο 8.00 -9.30 (πρωϊνό), 12.30-16.00 (γεύμα) και 18.30-21.00 (δείπνο).

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών μας, έγιναν στη διάρκεια των θερινών διακοπών, ορισμένες σημαντικές παρεμβάσεις και αλλαγές στο χώρο διανομής του φαγητού και ανακατασκευάστηκαν πλήρως οι τουαλέτες των φοιτητών.

Συγκεκριμένα, στη θέση όπου υπήρχε μία μικρή «θυρίδα» παραλαβής του δίσκου, δημιουργήθηκε ένας μεγάλος χώρος παραλαβής του φαγητού, όπου ο κάθε φοιτητής θα επιλέγει τα πιάτα της επιλογής του. Με τον τρόπο αυτό αναμένεται να υπάρχει ταχύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών μας και σημαντική μείωση του χρόνου αναμονής.

Ακόμη, με βάση και τις παρατηρήσεις των φοιτητών στα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια, θα υπάρχει κάθε μέρα η επιλογή ενός λαδερού φαγητού, ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες των φοιτητών εκείνων που δεν τρώγουν κρέας.

Το εβδομαδιαίο μενού της ΠΦΛ θα βελτιωθεί επίσης σε μεγάλο βαθμό, με βάση και τις παρατηρήσεις των φοιτητών μας στα δύο ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια, στα οποία υπήρξε πρωτόγνωρα μεγάλη συμμετοχή.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι ο Πρύτανης, το ΔΣ της ΠΦΛ και όλοι οι εργαζόμενοι, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία σίτισης, νοιαζόμαστε για τους φοιτητές μας και καταβάλλουμε  κάθε δυνατή προσπάθεια για την συνεχή βελτίωση της λειτουργίας και των παρεχόμενων υπηρεσιών της ΠΦΛ.

Παρακαλούμε όλους τους φοιτητές που επιθυμούν να σιτίζονται στην ΠΦΛ, να υποβάλουν άμεσα ηλεκτρονικά αίτηση εγγραφής στη διεύθυνση https://register.auth.gr/dining-info, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, ισχύουν οι εγγραφές της προηγούμενης χρονιάς και οι φοιτητές θα εισέρχονται στην ΠΦΛ με την επίδειξη του «πάσο». Για τους πρωτοετείς φοιτητές η είσοδος θα επιτρέπεται με την επίδειξη της βεβαίωσης εγγραφής. Η ηλεκτρονική εγγραφή των φοιτητών που επιθυμούν να σιτίζονται είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία της ΠΦΛ.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους σας, καλή ακαδημαϊκή χρονιά με Υγεία και Πρόοδο.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΦΛ / 31.8.2017

Μετάβαση στο περιεχόμενο