2η Προκήρυξη Erasmus+ για Πρακτική Άσκηση ακαδ. έτους 2017-2018

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων προκηρύσσει θέσεις πρακτικής άσκησης στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2017-2018 με περίοδο ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων από 10 Νοεμβρίου έως 01 Δεκεμβρίου 2017 (16:00 ώρα Ελλάδας).

Πρόκειται για 80 θέσεις πρακτικής άσκησης με περίοδο έναρξης μετακίνησης μεταξύ 1/3/2018 και 31/8/2018 και μέγιστη διάρκεια επιχορήγησης 3 μηνών των οποίων η διαχείριση και χρηματοδότηση θα πραγματοποιηθεί μέσω του Ομίλου Πρακτικής Άσκησης του ΤΕΙ Αθηνών στο οποίο συμμετέχει το ΑΠΘ.

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ για Πρακτική Άσκηση, τη διαδικασία υποβολής αίτησης , και τη διαδικασία επιλογής και κατανομής των θέσεων, αλλά και προτάσεις για την αναζήτηση Φορέα Υποδοχής.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη υποβολή των αιτήσεων ώστε να αποφευχθεί πιθανή υπερφόρτωση του συστήματος και κατά συνέπεια η όποια ταλαιπωρία των ενδιαφερομένων κατά τις τελευταίες ημέρες υποβολής των αιτήσεων.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση κατά τις ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης κοινού (Δευτέρα – Πέμπτη, 11:00-13:30) κατόπιν ραντεβού (https://eurep.auth.gr/el/students/traineeship/contact_information) .

Υπεύθυνος επικοινωνίας για την πρακτική άσκηση:

Νίκος Λιόλιος, email: erasmus-outgoing@auth.gr

Η Προϊσταμένη του
Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΑΠΘ

Ιωάννα Γεωργιάδου

Μετάβαση στο περιεχόμενο