Μεταφραστικός Μαραθώνιος Moodle

Η ελληνική μετάφραση του Μοοdle βρίσκεται μόλις στο 60%  και σε αρκετά σημεία χρειάζονται και διορθώσεις της υπάρχουσας μετάφρασης.

Για να συμπληρωθεί η μετάφραση  του moodle στις 5 Μαΐου 2018, σε 4 Πόλεις οργανώνονται μεταφραστικοί μαραθώνιοι:

Αθήνα: στη Πανεπιστημιούπολη 2 του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής  (πρώην ΤΕΙ Πειραιά) από τις 13:00 ως τις 17:00  (στο πλαίσιο του OPENFEST 2018)

Θεσσαλονίκη: Σε συνεργασία με τo Εργαστήριο της Διδακτικής της Φυσικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του ΑΠΘ (ΕΔΙΦΕΤ) , στο κτήριο της παλιάς Φυσικομαθηματικής στο ΑΠΘ, στο υπόγειο κάτω από το κεντρικό αμφιθέατρο στις 10 πμ (https://edifet.web.auth.gr

Κέρκυρα: Σε συνεργασία με την Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Ιονίου Πανεπιστημίου, στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Ιονίου Πανεπιστημίου από τις 09:00 έως στις 14:00

Λάρισα: Σε συνεργασία με το Πολυχώρο Εκπαίδευσης SmartBox στη Λάρισα,  στους χώρους του Smartbox από τις 14.00 μέχρι τις 19.00.

Για την εύκολη διαχείριση της συνεργατικής μετάφρασης  εγκαταστάθηκε η πλατφόρμα συνεργατικής μετάφρασης Pootle στο https://pootle.ellak.gr/el/moodle/ που θα χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια των μεταφραστικών μαραθώνιων, αλλά και αργότερα για την συντήρηση της μετάφρασης του moodle.

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως μεταφραστές να συμπληρώσουν αυτή την φόρμα συμμετοχής (https://ellak.gr/simmetochi-sta-metafrastika-editathon-tou-moodle-05-05-2018/)  και να έρθουν με το laptop τους.
Οδηγίες χρήσης του  https://pootle.ellak.gr/  μπορείτε να βρείτε εδώ (https://opensource.ellak.gr/odigies-chrisis-tou-pootle-ellak-gr/).      

Μετάβαση στο περιεχόμενο